Блог за интериорен дизайн

Специални предмети за любимите хора и дома, вдъхновени от любовта

Всеки ден е специален и любовта във всичките ѝ измерения трябва да се празнува целогодишно. С идването на февруари обаче имаме един по-специален повод, в който любовта е качена на пиедестал.

С наближаването на Денят на влюбените започва трескавото търсене на оригинални идеи за подаръци. Хубавото е, че има прекрасни колекции от предмети, вдъхновени от любовта при създаването си. Затова решихме да направим една селекция с подобни идеи, които могат да зарадват както любимите хора, така и да се превърнат в чудесно допълнение към декорацията на дома, защото любовта към дома също изисква постоянство и грижа.

  • Кристални декоративни фигури в различни цветове и форми

Има изобилие от подобни красиви орнаменти, които могат да се превърнат в страхотна изненада за любим човек и същевременно в изящно допълнение за повече блясък в дома.

 

  • Ваза във формата на сърце в истинския смисъл на думата

Може да поднесете цветя, които да са аранжирани директно в оригинална ваза във формата на истинско сърце като посочените тук. Така ще създадете една красива препратка към разцъфтяването на любовта, което тръгва направо от сърцето. Подобен подарък може да се превърне и образно в сърцето на дома и да се позиционира на видно място в него.

 

  • Изящни чаши за вино или шампанско

Няма да сбъркате, ако заложите на класиката и изберете красиви чаши за вино или шампанско с нестандартен дизайн. Като добавите към тях бутилка с подходящото питие, подаръкът ще придобие съвсем завършен вид.

  • Настолна лампа с емоционална нотка.

Има много тематични варианти на настолни лампи, в които е вплетен елегантен дизайн с емоционално излъчване. В един такъв подарък не само символиката на любовта изпъква, но е и практично допълнение към интериора на един дом, което винаги щом го погледнете, ще буди специални чувства.

  • Романтика с луксозна ароматна свещ

Ароматните свещи не са нещо непознато, но пък винаги се вписват идеално към идеи за романтична изненада за половинката или пък в случаите, когато искаме да подсилим усещането за уют вкъщи. Богат набор от аромати имаме пред себе си и покрай Денят на влюбените защо да не си позволим един по-изтънчен вариант на ароматна свещ, която ще ни опиянява не само на 14 февруари.

  • Скъп спомен в рамка

Когато става въпрос за подарък с емоционален елемент, какво по-добро решение от красива рамка с тематични орнаменти, в която сте сложили подходяща снимка. Освен, че по този начин ще подарите емоция от връщането на любимия човек към скъп спомен, ще имате прекрасно допълнение за декорация на дома. Така ще се връщате към специален за вас момент всеки път, когато погледнете към рамката.

 

Не забравяйте, че какъвто и подарък да изберете за любимия човек по повод Денят на влюбените, по-важна е емоцията, с която е поднесен, защото тя оставя най-трайна следа. Затова празнувайте любовта всеки ден и се погрижите в дома ви винаги да намирате място за нови декорации, които ще носят със себе си специални и незабравими емоции.

Всички артикули, показани на снимките можете да намерите в Elegant Living.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*