Дизайнерски аксесоари за повече стил и елегантност у дома

Интериорен проект на EXTRAVAGANCE design

–––––––––––––––

Всеки дом си има свой стил, но за да се постигне идеалният баланс между практичност и впечатляващ интериор е необходимо умело да се подбере съчетанието от аксесоари и мебели в дома. Понякога само с един, но правилно подбран аксесоар може да се придадете повече изисканост на жилището ви, отколкото ако заложите на голям брой хаотично комбинирани дизайнерски предмети. Важно е всичко да е прецизно избрано и съобразено с цялостната интериорна визия. Затова сме ви подготвили едни кратък списък с практични и елегатни дизайнерски аксесоари, които с присъствието си в дома ви могат да му донесат повече блясък и изискан стил.

  • Елегантен стол „Fan Chair“ от Tom Dixon – това дизайнерско творение с британски стил може да се намери в класическия черен цвят и не по-малко привлекателния дървесно-бежов нюанс. Този стол разполага с черна кожена подложка за сядане, а извитите елементи на облегалката го превръщат в комфортен аксесоар за дома. Освен това в същия дизайн може да намерите малки табуретки и маси, с които интериорното съвършенство на дома ви ще бъде пълно.

Източник: Tom Dixon

  • Кресло „Jupiter Lite“ от Arketipo Firenze – това кресло е резултат от постоянните стилистични изследвания на Arketipo Firenze. Неговият олекотен дизайн и гъвкавост и балансираност между форма и стил го превръщат в чудесно допълнение за вашата всекидневна. Облицовката на креслото може да бъде с кожа в различни цветове, което със сигурност ви гарантира, че ще се впише идеално към интериора на дома ви.

Източник: Arketipo Firenze

  • Разкошният полилей „Heracleum The Big O“ – с полилей като този вашият дом няма как да не буди възхищение и в него да се възцари чувството за изисканост. Дизайнът на полилея е вдъхновен от многогодишното тревисто растение Heracleum, а с кръговота си форма излъчваната светлина се спуска под грациозен ъгъл.

Източник: Moooi Milano

  • Трапезна маса Soho Ker-Woodв основата на тази маса може да се заложи титан, графит или черна лакирана стома с релефна повърхност. Плотът е съчетание от дърво и мраморен гланц, чиито цветове могат отново да бъдат ваш избор. Ето защо тази маса може да се окаже чудесно решение за интериорно подобрение на дома ви.

Източник: Cattelan Italia

  • Интериорен шкаф Paramountлуксозно дизайнерско изпълнение на шкаф с три вратички с гланцово покритие, чийто цвят варира от мока и бяло до матов графит и бронз. Върху вратите елегантно изпъкват стъклени орнаменти с титанови и алуминиеви профили, а полираните крака от неръждаема стомана придават изцяло завършен вид на този интериорен аксесоар от висок клас.

Източник: Cattelan Italia

Представените дизайнерски мебели със сигурност грабват вниманието още от пръв поглед и присъствието им във всеки дом няма да бъде проява на лош вкус. Въпреки това, за да бъде домът ви елегантно обзаведен и всеки детайл в него да ви носи чувство за изисканост и уют, доверете се на експерт в областта на интериорния дизайн. Така ще сте сигурни, че мечтаният интериор ще се появи в дома ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*