Блог за интериорен дизайн

От проектирането до реализацията…

За създаването на правилния интериор за един обект, независимо какъв е типа му, са необходими прецизност до най-малкия детайл и изключително персонален подход. Само така може да се създаде интериор с ясно изразена индивидуалност, за който думи като уникалност, стил и съвършенство са най-малкото, което може да се каже.

В тази посока повече от 13 години работим в EXTRAVAGANCE design, създавайки интериорни шедьоври, в които се оглеждат мечтите на клиентите ни. Зад успешното реализиране на един интериорен проект обаче стои стриктна организация и прилагане на комплекс от специфични умения.

За да дадем повече яснота как протича процесът по създаване на един интериорен проект, когато в главната роля е екипа на EXTRAVAGANCE design, създадохме специално видео за целта.

Създаване на интериорен проект е вълнуващ процес, но двойно по-вълнуващ е етапът на неговата реализация. Това е моментът, в който интериорните визуализации оживяват пред очите ни и постепенно интериорният проект се превръща в реалност.

Всяка от стъпките в този процес на интериорна реализация е от ключово значение за постигането на желания резултат. Как това се случва на практика, когато освен за създаването на интериорен проект, клиентът ни се довери и за неговата цялостна реализация показахме нагледно в отделно видео.

За да продължим да предоставяне висококачествени услуги на клиентите ни, непрекъснато усъвършенстваме процеса на работа и не случайно студиото разполага с офиси в гр. София и гр. Бургас на ключови локации.

На фона на динамичното и забързано ежедневие, подхождаме изключително гъвкаво като на практика използваме всички варианти и предимства на каналите за онлайн комуникация. Така услесняваме максимално клиентите си, а от своя страна това ни позволява да работим по не малко проекти за обекти в чужбина.

Незамисимо от всичко, приоритет за нас винаги ще бъдат желанията на клиента, които през призмата на професионалния ни опит и експертиза да претворяваме в реалност с уникален почерк. Затова, още от първия момент, в който се свържат с нас за нов проект, подхождаме с персоналното отношение. То е водещо в работата ни и така ще продължим и в бъдеще!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*