Блог за интериорен дизайн

Идеи за атрактивни подаръци за вас и дома ви

Домът винаги е бил изключително важно място, но сега той е по-ценен от всякога. Понеже сме в разгара на коледното пазаруване, защо да не използваме момента да направим един заслужен подарък за дома си, на който ще се радват всички в семейството.

Ето и няколко атрактивни идеи, които може да се пренесат реално в дома ви и да донесат комфорт и елегантност не само за празниците, а за постоянно.

  1. Ароматни свещи и дифузери

Те са идеалното решение, с което може да изпълните дома с невероятни ухания според сезона или пък настроението ви. Освен, че ще допълнят декорацията в дома ви, ще имат своето благоприятно въздействие върху сетивата. Поглезете себе си и всички у дома с луксозен дифузер или с впечатляваща ароматна свещ.

Снимки: Elegant Living

  1. Елегантни огледала в нестандартни форми

Ясно е каква е основната функция на едно огледало, но  в света на интериорния дизайн огледалата могат да се използват и с други цели като: създаване на усещане за увеличаване на пространството и елегантна декорация с практично приложение. Понякога комбинация от няколко огледала в различна форма могат да придадат големи дози класа и изтънченост към едно помещение. В вашите ръце остава само да прецените на какъв вариант да се спрете спрямо вашите желания и нужди.

Снимки: ILLUMINARTE INTERNI

  1. Красива настолна лампа

Настолните лампи не са просто красив елемент от интериора, но могат да бъдат чудесен партньор при четене или когато работите от вкъщи и ви е необходима повече светлина на бюрото. В зависимост от цветовата гама на интериора в дома ви и стила, който е заложен, можете да изберете атрактивен и дори нестандартен вариант на настолна лампа, която да бъде еднакво харесана от малки и големи вкъщи. Това е много практичен подарък, с който да зарадвате себе си и да внесете свежа нотка в дома си.

Снимки: Elegant Living

  1. Елегантен свещник за масата

Масата е мястото около което се събира цялото семейство, особено на празници. Винаги поставянето на свещник в центъра на трапезарната маса създава усещане за повече уют. Към него, ако добавим и щипка елегантност няма да сбъркаме. В този случай на помощ идват декоративните свещници в различна форма и от различен материал. Със сигурност подобна придобивка няма да остане незабелязана от хората вкъщи. Освен това, подобен свещник може да се позиционира не само на маса за хранена, а и на рафтове, скринове или пък друг тип мебелни конфигурации.

Снимки: ILLUMINARTE INTERNI

  1. Атрактивна закачалка за дрехи

В един дом винаги има нужда от закачалка за дрехи, която най-често е позиционирана близо до входната врата, но може да бъде включена към интериора на спалня или дрешник. Дори да имате вкъщи закачалка, помислете дали не е време да бъде заменена с нова, която е по-атрактивна и ще внесе елемент на изтънченост във визията на жилището. Все пак всеки детайл в интериора е от значение, а резултатът от промяната ще бъде забележителен подарък за всички в дома ви.

Снимки: ILLUMINARTE INTERNI

Всяка промяна в интериора, дори и най-малката, може да промени цялостното усещане, което домът ви излъчва. Затова обмислете добре от какво има нужда домът ви при пазаруването на нови попълнения за интериора му. Ако се чудите кое би било най-подходящо за жилището ви и искате цялостна интериорна промяна, не се колебайте да се свържете с нас.

Пожелаваме ви приятно празнично пазаруване и много уютни моменти!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*