Блог за интериорен дизайн

Как може да получите цялостен интериорен проект онлайн?

С всеки изминал ден все по-голям става броят на услугите, от които може да се възползваме онлайн. Интериорният дизайн също предоставя такава възможност. Без проблем и изцяло дистанционно може да получите интериорен проект, който отразява в пълна степен желанията ви и отговаря на всички стандарти за качествено изпълнение.

В студио EXTRAVAGANCE design винаги сме предоставяли такава услуга за онлайн изготвяне на интериорни проекти, а през последните седмици виждаме колко важно е това за клиентите ни. Успешно изграденият модел на работа през годините ни дава възможност безпрепятствено днес да проектираме желания от клиента интериор от разстояние до най-малкия детайл и то без да се налага да се срещаме лично. Все пак технологиите ни дават широк набор от възможности, чрез които може да проведем виртуално срещите с клиентите си и да обсъдим всеки аспект от бъдещия проект.

Нека ви покажем през какви стъпки преминава онлайн процеса по изготвяне на интериорен проект от нас.

  1. Изпращане на онлайн запитване към нас.

За целта е необходимо да попълните специална онлайн форма, която е достъпна на сайта на студиото. В нея се дава кратка информация за обекта, за който ви е необходим интериорен проект и се посочват някои от по-важните специфики в него.

  1. Изготвяне на персонална оферта.

След като получим запитване, разглеждаме подробно информацията в него и на базата на нея изготвяме персонална оферта. Изпращаме готовата оферта по имейла за контакт, посочен във формата. Ако информацията в попълнената форма не е достатъчна, за да изготвим оферта, се свързваме с лицето за контакт по телефона за допълнителни детайли. Едва когато разполагаме с пълната информация, изготвяме и изпращаме оферта от своя страна.

  1. Онлайн среща с клиента.

След като получим потвърждение на офертата, организираме онлайн среща с клиента, за да уточним последните детайли и да обсъдим някои ключови аспекти от бъдещия интериорен проект. Целта е в максимална степен да добием представа за изискванията на клиента и съобразно опита и експертизата ни да му предложим интериорен проект, надминаващ, дори най-смелите му очаквания. Също така се разбираме как и кога да осъществим заснемане на обекта. Може да работим и по предварително подадени размери от клиента при условие, че той е сигурен в тяхното съответствие. Все пак е от голямо значение да получим още в началото максимално точна информация, за да създадем възможно най-добрия интериорен проект.

  1. Създаване на функционално разпределение.

Подготвяме няколко варианта на функционално разпределение на пространството и помещенията към обекта, след което ги изпращаме по имейл за преглед от клиента, за да разберем кое ще е най-удобното за него. Провеждаме отново онлайн среща, за да обсъдим най-удачния вариант.

  1. Изработка на 3D визуализация.

Това етапът, в който проектираме реалната визия на интериора чрез създаване на 3D визуализация. В нея залагаме само реални продукти в конкретни цветове и материали, за да дадем максимално ясно представа на клиента за абсолютно всички детайли в интериорния проект.

  1. Онлайн презентация на проекта.

Представяме на клиента в онлайн срeща интериорния проект в детайл и обсъждаме дали не е необходима някаква допълнителна промяна, която да отразим.

  1. Подготовка на технически чертежи и остойностяване на проекта.

На тази стъпка подготвяме всички необходими технически чертежи като: схеми за електрическа и ВиК инсталация, строителни промени на база одобреното от клиента функционално разпределение и всички останали чертежи необходими за коректната реализация на проекта. Извършваме и подробни изчисления за общата стойност на проекта на база цената на всеки един от елементи, заложени в него.

  1. Предаване на готовия интериорен проект на клиента.

След като финализираме работата си по всички направления, описани по-горе, изпращаме на клиента по имейл готовия интериорен проект, който включва:  детайлна 3D визуализация, пълен комплект технически чертежи и финансова документация със стойността на проекта при реализация.

След като финализираме всичко може да продължим и към реализация на проекта, ако клиентът пожелае и да се погрижим за всичко необходимо за превръщането на мечтания интериор в реалност. Дори по време на проектната реализация, може да продължим да поддържаме връзка с клиента онлайн и да го информираме своевременно за всеки етап, предоставяйки му надлежна документация и снимков материал.

При всички случаи пътят към мечтания интериор може да премине онлайн без проблем и без притеснение за резултата. Затова направете първата онлайн крачка към Вашия интериорен шедьовър, като се свържете с нас и се възползвате от безплатна онлайн консултация и персонална оферта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*