bgЗа нас

EXTRAVAGANCE design е студио за интериорен дизайн, специализирано в проектирането на вътрешно обзавеждане на апартаменти, къщи и обществени пространства, както и в дизайн на мебели и планиране на пространствено оформление. Ние извършваме комплексно проучване, консултиране и проектиране. Също така можем да се ангажираме и с цялостната реализация на проекта. Наемаме се с цялостната организация на ремонтната дейност, покупка, доставка и монтаж на всички мазилки, подови настилки, мебели, осветителни тела, аксесоари и други продукти включени в проекта. Стремим се да улесним максимално крайният потребител.

EXTRAVAGANCE design успешно си партнира с водещи компании в сферата на услугите, обзавеждането и декорирането. Благодарение на нашето партньорство ние спестяваме време и усилия на нашите клиенти.

Офисът ни е позиоциониран в град Бургас, но ние работим в цялата страна. Имаме реализирани проекти в Бургас, София, Варна, Пловдив..... Ако вашият обект е в друго населено място, не се притеснявайте да се свържете с нас. След като направим оглед и заснемане на обекта можем да работим дистанционно по вашият проект.

Николета Кръстева - Собственик и дизайнер

 

Средно образование ГРЕ “ Г.С. Раковски” - френска гимназия Бургас

Бакалавърска степен - Aix-Marseille 1 , Aix-en-Provence, Франция - пластични изкуства

Магистърска степен - Нов Български Университет София - пространствен дизайн

Стаж в архитектурно бюро Манон Амирканиан - Ница, Франция

Дизайнер и управител на интериорно студио EXTRAVAGANCE designПоследвайте ни!

 
Адрес: гр. Бургас, жк. "Лазур", бл. 163
office@extravagancedesign.com
+359 887 748084