bgВашите въпроси

1. Какво представлява един проект изготвен от нас?

Ние предоставяме на клиента 3D Визуализация, технически чертежи необходими за изпълнението и  ценова оферта на всички продукти заложени в проекта.

2. До каква степен се ангажира възложителя по време на изготвяне на проекта?

Нашите клиенти са ангажирани единствено да ни предоставят ключ и достъп до обекта. Ако имате някакви идеии и напътствия ние винаги ще се съобразим с тях. Всичко останало е наша отговорност.

3. Колко време отнема изготвянето на един идеен проект за интериорен дизайн?

Ние се отдаваме изцяло при изготвянето на всеки един проект. За нас е важно клиента да е спокоен при изготвяне на проекта и удовлетворен при реализацията. Индивидуален подход за всеки клиент – това е нашата гаранция за успех и доверие.

Всичко това отнема време и ние отделяме около 35-45 работни дни за изготвяне на проекта. Фиксираме време за изработка след като се запознаем с конкретния обект и неговите параметри.

4. Само в Бургас ли работим?

Ние работим в цялата страна. Имаме изпълнени проекти в Бургас, София, Варна, Пловдив и други.

5. Как се формира ценообразуването за изготвяне на проект за интериорен дизайн?

Цената на изработен от нас проект зависи от услугите, които искате да получите. Цената е на квадратен метър и зависи от стила и обема на обекта.

6. Необходимо ли е да посетим ваш офис или има опция за дистанционно консултиране?

В света на развитите технолигии не е никакъв проблем да ви консултираме и дистанционно. За нас е важно да се запознаем с вашите желания и идеи. Може да се свържете с нас по телефон или имейл и ще отговорим на всичките ви въпроси.Последвайте ни!

 
Адрес: гр. Бургас, жк. "Лазур", бл. 163
office@extravagancedesign.com
+359 887 748084