bgУслуги

Всеки има нужда от своето място на спокойствие и хармония , а ние ще обърнем внимание на всеки детайл и ще задоволим напълно Вашите изисквания. Това, което ние предлагаме, за да направим процеса по-лесен за Вас:

Изработка на идеен проект

Първи етап от нашата работа по създаване на интериорен дизайн.

1. Оглед и заснемане (взимане на размери) – Това е необходимо за да се избегнат максимално грешките при изработване на идейния проект. Архитектурните планове, които имате са ни полезни, но не са достаъчни, а и в повечето случаи не съответстват с реалните размери.

2. Разговор с клиента – Нашата първа среща с вашите желания. На този етап ние уточняваме функциите, които трябва да изпълняват отделните помещение. Ще си поговорим за стилове, цветове, материали. Понякога клиентите идват с говоти идеи, но в повечето случаи разчитат на нас да им предложим най-оптималното съчетание между практичност, уют, удобство и функционалност.

3. Функционално зониране  - Изготвяне на скица за преустройство на обекта и за по-функционално разпределение на помещенията ( в случай на нужда ).

4. Цялостна концепция за решението на интериора – Идейния проект ще ви бъде представен чрез скици, цветни композиции, мостри на материали и частични визуализации. Които ще ви ориентират какви са нашите идеии за изработка на работният проект.

След като изготвим идейния проект за обзавеждане на вашия дом, офис, хотел, заведение или магазин, и Вие сте го одобрили, минаваме към следващия етап.

Изработка на работен проект

Включва всички видове чертежи необходими за реализацията на идейния проект. Те са неразделна част от проекта, тъй като са необходими за неговата реализация.

1. План за ВиК инсталация и електроинсталация – След като сме уточнили с вас различните зони и разпределението на мебелировката, санитарията, осветлението и т.н., ние поставяме на точните места изводи за бойлер, отходни канали, студена и топла вода.

2. План за осветление – Докато сме коментирали идейния проект сме уточнили къде точно ще заложим осветителни тела. Изработваме чертеж в, който са отбелязани всички ключове и контакти, видове осветление и модели .

3. План декотаривни елементи  - Ако сме предвидили декоративни елементи от гипсокартон или окачени тавани, прилагаме детайлни схеми с размери и разрези.

4. План настилки, бои и облицовки – Работен чертеж на всички настилки по помещения с пояснение за материали и количества. Разгъвки на стени с основните и допълнителни обработки (материали  и цветове).

5.Чертежи за изработване на мебели по поръчка – В някои случаи на пазара не могат да се намерят точните за Вас мебели и ние се наемаме да ги проектираме индивидуално спрямо размери и предпочитанията Ви.

6. Изработване на 3Д Визуализации с най-високо качество - Благодарение на тях вие ще можете да видите всички детайли по вашият проект: цветове, материали, осветление и всичко останало, което сме заложили в проекта ви за вътрешен дизайн.

7.Оферти и спецификации – За Ваше улеснение освен мостри на цветове и материали ви предоставяме подробни ценови оферти на всички елементи, които сме заложили в интериорния проект. Ако сте споделили с нас възможен бюджет за осъществяване на идейния проект, ние ще можем да заложим мебели, настилки, осветление, декоративни елементи, завеси щори, килими и електроуреди спрямо вашият бюджет.

Ремонт и довършителни работи

Ние можем да създадем проект за перфектният дом, жилището, офиса, магазина, заведение, но той трябва и да се изпълни. Знаем колко досадни, отговорни и неотложни са различните ремонтни и довършителни дейности. За да ви спестим време, нерви и средства ние ви предлагаме и изпълнение на нашите проекти. А изпълнението на приетия проект от нас гарантира, че готовият резултат ще съответства максимално на очакванията ви от предложения интериорен проект. Разполагаме с хора, които имат дългогодишен опит в тази сфера. Благодарение , на които нашите визуализации стават реалност.

Авторски надзор

Дали ще се спрете на отделни майстори , които да изпълнят вече oдобреният проект или ще се доверите на нас това е право на Ваш избор. За да ви улесним максимално ние можем да поемем целият надзор, организация, доставки и монтаж на всички елементи от проекта. Заемаме се да ви предадем обекта във вида, който сте одобрили при визуализирането.
Тази услуга не включваме в цената за интериорен проект, а при желание я договаряме допълнително. Изчислява се спрямо местонахождението и обема на обекта.


Последвайте ни!

 
Адрес: гр. Бургас, жк. "Лазур", бл. 163
office@extravagancedesign.com
+359 887 748084