bgИнтериор на апартамент с изглед към морето

  • 20/09/2016 13:05
  • |
  • 0 коментара
Представяме ви още един проект от EXTRAVAGANCE design - жилище в Свети Влас | Именно локацията е водеща в избора на цветни акценти.
1 2 3 4 5

Жилището е с не голяма площ от 75 кв.м., но с прекрасна гледка към морският бряг. Тъй като площта не е значителна, са използвани основно бели цветове за корпусната мебел, като така оптически помещенията не са натоварени допълнително. Дървесният цвят по мебелите внася топлина и уют, а синият акцент във всекидневната и двете спални напомня за изгледа от двата балкона.

Интересен елемент в кухнята е масата, за която е избран механизъм, който да я прибира изцяло в един от шкафовете под кухненският плот. Кракът на масата е направен така, че да се движи заедно с плота, а когато масата е отворена, той е застопорен и неподвижен.
Фладерът на дървесния декор на гърба на кухнята и фрезованата фуга между него е още един от акцентите в това помещение. Този елемент се повтаря и върху част от ТВ модула.
В коридора помещението е използвано максимално, обособени са две съществуващи ниши с гардероби и място за сядане. Решетка, имитираща капаци за прозорци, тук е врата на гардероб и декоративен елемент по тавана. Цветният акцент е жизнерадостен и зареждащ с положителни емоции, а именно - оранж.
В двете спални отново се напомня за морският бряг - със сини детайли. В едната спалня, тъй като няма необходимото място за ТВ модул, е поставена гипсова рамка за камина под телевизора. В другата спалня има тапет с бели капаци от двете страни, имитиращи прозорец с изглед към катедрала. Така е създадена илюзия за по-голям обем на помещението.
Цялата статия може да прочетете тук: http://citybuildhome.bg/article/predstaviame-oshte-proekt/16971

Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност:


Последвайте ни!

 
Адрес: гр. Бургас, жк. "Лазур", бл. 163
office@extravagancedesign.com
+359 887 748084