bgИнтериор Дизайн Магазин

  • 15/02/2018 10:09
  • |
  • 0 коментара
Казват, че домът е крепост, но когато е и работно място, то той трябва да бъде изтъкан от детайли, които да действат вдъхновяващо на съзнанието ти. Именно такъв е и случаят с това жилище, в което преобладават творчески елементи, внушава динамика и съвременен дизайн. Тухлената стена с нестандартен часовник, както и цветните възглавнички и кресла, са акцентите, които задоволяват креативните личности. Един интериор, в който ще живее и твори млад филмов режисьор. И тъй като заобикалящата ни среда е много важна за душевното състояние и креативност, се надяваме тук да се създадът следващите хитови продукции.
1

брой 107

Казват, че домът е крепост, но когато е и работно място, то той трябва да бъде изтъкан от детайли, които да действат вдъхновяващо на съзнанието ти. Именно такъв е и случаят с това жилище, в което преобладават творчески елементи, внушава динамика и съвременен дизайн. Тухлената стена с нестандартен часовник, както и цветните възглавнички и кресла, са акцентите, които задоволяват креативните личности.

Един интериор, в който ще живее и твори млад филмов режисьор. И тъй като заобикалящата ни среда е много важна за душевното състояние и креативност, се надяваме тук да се създадът следващите хитови продукции.

Read more
Коментари (0)
Напиши коментар
Име:
E-mail:
Коментар:
Код за сигурност:


Последвайте ни!

 
Адрес: гр. Бургас, жк. "Лазур", бл. 163
office@extravagancedesign.com
+359 887 748084