en
Сиво, златно, черно и бяло създават лукс в просторен апартамент в Бургас 2

  • 16/10/2017 13:00
  • |
  • 0 comments
Жилището с площ 140 кв.м. се състои от всекидневна с кухня, детска стая, два коридора, две бани и две спални – за родителите и за гости, която се използва и за кабинет.
1 2 3 4
Клиентите оставят дизайна и реализацията изцяло в ръцете на EXTRAVAGANCE design. Те виждат визуализациите и следващия път, когато влизат в жилището си, то напълно отговаря на техните очаквания - разлика между визуализациите и реализацията няма.

Във всекидневната и коридорите стените са "облечени" в сив плътен нюанс, подът навсякъде е 12 мм ламинат, внасящ уют и топлина.

За да се оживят и осветят иначе тъмните стени и под, от EXTRAVAGANCE design използват скрито, насочващо и основно осветление. Така през деня, благодарение на големите и многобройни прозорци, има естествена светлина, а за вечерните моменти има избор на различна осветеност.

Като основен цвят за мебелите е използван белият, комбиниран с "Металик злато" и "Шеврон сив". Използвани са и доста черни акценти, като осветителни тела и завеси, за да се осигури лукс на помещението.

За корпусната мебел в спалнята на родителите е използван бял цвят, съчетан с наситено син акцент, който откриваме и на една колона в стаята. Относно осветлението тук, то е и декоративен акцент, тъй като светещите линии по тавана следват линиите на кожената стена зад леглото.

И за родителската спалня, и за детската стая са изработени тапицирани с кожа легла, като така е избегната възможността от нараняване на малкия "палавник" - собственик на стаята със Спондж Боб. Декоративния тапет с анимационния герой в неговата стая е единственото нещо, на което клиентите са държали на всяка цена, затова цветовете на мебелите са съобразени с него.

http://citybuildhome.bg/article/zlatno-cherno-bialo-prostoren/16576
Comments (0)
Post a comment
Name:
E-mail:
Comment:
Security code:


Follow us!

 
Lazur Residential Complex, Block 163, town of Burgas
office@extravagancedesign.com
+359 887 748084