en
Къща в земни нюанси и нотка аристократизъм 2

  • 16/10/2017 12:59
  • |
  • 0 comments
„Перфектният дом" е мащабен проект на EXTRAVAGANCE design в процес на реализация. Къщата се намира недалече от София и е с площ повече от 400 кв.м.
1

На първия етаж са разположени просторна всекидневна с кухня, спалня за гости и тоалетна. Аплици, които "летят", посрещат собствениците и техните гости още с влизането в къщата, а облечена в дърво, една от стените е някак по-топла и атрактивна.

Обширно емпоре внася нотка аристократизъм. Настилката навсякъде е паркет, а почти във всички помещения присъстват земните нюанси на бежово и охра.

Камък и дърво си кореспондират в кухнята и всекидневната, в която са създадени няколко отделни къта, тъй като тя обхваща почти целия първи етаж. Има кът с мека мебел пред телевизора...

...и уютен кът за отдих пред камината.

Камината е с две лица, тъй като е в центъра на помещението, и дизайнерите искат да се усеща присъствието й от трапезарната маса, която е от другата й страна. А тъй като семейството е голямо, а и гостоприемно, масата ще е дълга цели 3 метра.

Тъй като трапезарията е доста далече от телевизора пред меката мебел, е предвиден още един, който ще служи и на домакинята, докато е в кухнята, тъй като има опция за завъртане.

Кухнята е обособена основно като остров, в който са вградени всички уреди, а красив декоративен аспиратор, наподобяващ бижу, привлича вниманието. Прожектори по тавана осигуряват основното осветление, а допълнителното е със същите аплици като в коридора на къщата.

Цялата статия може да прочетете тук!

Comments (0)
Post a comment
Name:
E-mail:
Comment:
Security code:


Follow us!

 
Lazur Residential Complex, Block 163, town of Burgas
office@extravagancedesign.com
+359 887 748084